Autoriteit verhogen op een kwaliteitsvolle manier

Om hoger te scoren in de zoekresultaten van Google, is het belangrijk om meer autoriteit te geven aan jouw website. Websites met hoge autoriteit scoren namelijk altijd beter in de zoekresultaten dan websites met een lage autoriteit en hier kun jij slim op inspelen.

Een goede manier om de autoriteit van jouw website te verhogen, is door kwalitatief hoogwaardige links naar jouw website te vergaren. Dit wordt ook wel linkbuilding genoemd. Veel online ondernemers houden zich actief bezig met linkbuilding, maar deze ondernemers krijgen lang niet allemaal een hogere positie in Google. Dit komt omdat linkbuilding alleen goed werkt als je ook rekening houdt met de Trust Flow. Meer over de Trust Flow, lees je op deze pagina.

De Trust Flow: een korte introductie

De Trust Flow is een tool die aangeeft hoe ‘trustworthy’ (betrouwbaar) een website is. De tool berekent hoe dicht een website bij een betrouwbare seed website zit en geeft op basis van deze berekening een beeld van de betrouwbaarheid van de betreffende website.

De Trust Flow is erg belangrijk bij linkbuilding. Krijg je bijvoorbeeld een link naar jouw website in de blog van een betrouwbare website als Google, dan gaat jouw Trust Flow omhoog. Dit heeft een positief effect op de positie van jouw website in de zoekresultaten van de zoekmachine. Zorg je voor een link van een Chinese spamsite naar jouw website, dan gaat de Trust Flow omlaag. Een Chinese spamsite is namelijk niet betrouwbaar en dit betekent dat jouw website ook ‘strafpunten’ krijgt.

Sommige mensen denken dat het belangrijk is om zo veel mogelijk links te vergaren naar hun website. Het aantal links heeft ook zeker effect op de positie van jouw website in de zoekresultaten van Google, maar ook de kwaliteit van links telt mee. Daarom is het belangrijk om bij linkbuilding altijd rekening te houden met de Trust Flow van Google.

Het verschil tussen de Trust Flow en de Citation Flow

De Trust Flow wordt vaak in één adem genoemd met de Citation Flow. Veel mensen denken hierdoor dat de begrippen hetzelfde betekenen, maar in feite is de Citation Flow iets anders dan de Trust Flow. De Citation Flow is namelijk een getal die aangeeft hoeveel invloed de url van een webpagina precies heeft. Dit getal (en dus deze invloed) is gebaseerd op het aantal links dat naar de betreffende url zijn gemaakt.

Hoe groter het aantal links naar een specifieke url, des te hoger de Citation Fow van deze betreffende url. Krijg je een link naar jouw website van een pagina met een hoge Citation Flow, dan is deze link van hogere waarde van een link naar jouw website van een pagina met een lage Citation Flow. In feite werkt de Citation Flow dus op een vergelijkbare manier als de Trust Flow, maar dan op basis van een andere waarde.

SEO Provider: jouw Trust Flow en Citation Flow expert

SEO Provider heeft al jaren ervaring met linkbuilding en werkt al die tijd al actief met de Trust Flow en de Citation Flow van Google. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe de Trust- en Citation Flow werken en hoe wij deze metrics moeten gebruiken om jouw website op de juiste manier meer autoriteit te geven. Raadpleeg je onze experts om hoger in Google te komen, dan kom je op de juiste manier hoger in de zoekresultaten. Dit merk je niet alleen aan jouw positie in de zoekmachines, die hierdoor nog beter wordt, maar ook zeker aan jouw online omzet.

Wij helpen je graag jouw huidige Trust Flow te berekenen. Is de huidige Trust Flow van jouw website niet goed, dan kunnen wij je helpen om jouw website ‘trustworthy’ te maken. Dit doen wij door actief en op de juiste manier aan de slag te gaan met linkbuilding, waarbij er uiteraard rekening wordt gehouden met de Trust Flow. Door deze eenmalige investering in onze linkbuilding expertise, komt jouw website vrijwel direct hoger in de zoekresultaten van Google.

Ook gaan wij aan de slag met de Citation Flow. Dit wil zeggen dat we links vergaren van urls met een hoge Citation Flow, zodat deze links meer waarde krijgen van Google. Hoe hoger de waarde van jouw links, des te hoger jouw website in de zoekresultaten van Google komt.

De autoriteit van je website verhogen met SEO Provider

Wil jij jouw website meer autoriteit geven en wil je dit graag op de juiste manier doen? Ga dan niet zomaar aan de slag met linkbuilding, maar houd ook altijd de Trust Flow en de Citation Flow in het achterhoofd. Heb je geen idee hoe je precies met deze metrics moet werken? Laat ons dan aan de slag gaan met de autoriteit van jouw website. Wij zorgen ervoor dat jouw website hoger in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines komt, simpelweg door uitstekend rekening te houden met de Trust Flow en de Citation Flow. We vergaren niet zomaar links naar jouw website, maar verzamelen enkel kwalitatieve links voor goede Trust Flow. Ook letten we op de Citation Flow van de links die we verzamelen, zodat je hoogwaardige links krijgt naar jouw website.

Vragen? Wij helpen je graag

Heb je vragen over onze werkwijze bij het verbeteren van de autoriteit van jouw site? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over onze werkwijze bij linkbuilding met de Trust Flow en de Citation Flow. Ook kunnen wij je altijd meer vertellen over de resultaten van deze gespecialiseerde werkwijze bij linkbuilding. Heb je andere vragen voor onze specialisten? Dan kun je uiteraard ook contact met ons opnemen.