9 redenen waarom reseller hosting onmisbaar is

Er zijn verschillende soorten hosting, waarbij shared hosting veruit de bekendste is in Nederland en België. Hiervoor heeft SEOprovider de SEO hosting top 10 samengesteld. Maar er zijn nog andere vormen van hosting die vooral voor ondernemers met klanten erg belangrijk kunnen zijn. Helemaal bovenaan staat reseller hosting. Wij geven jou 9 redenen waarom reseller hosting onmisbaar is.

#1 Beheer al jouw klanten met één klik

De meeste hostingproviders werken met DirectAdmin. Dit beheersysteem laat toe dat je gemakkelijk klanten kunt toevoegen en beheren. Zo kan je, als jouw klant problemen heeft, direct op zijn website kijken wat de oorzaak is.

#2 Verdeel jouw klanten in individuele accounts

Je kunt klanten een individueel account geven. Zij kunnen dus inloggen in hun eigen hostingomgeving, zonder dat ze websites van andere klanten kunnen bekijken. Op deze manier kan je gemakkelijk klanten beheren en helpen.

#3 Voorzie jouw hosting van de laatste technologieën

Hostingproviders bieden vaak verschillende technologieën aan. Toch is het noodzakelijk om van de nieuwste technologieën gebruik te maken om websites razendsnel te maken. Zo biedt iXL hosting reseller hosting aan met de beste technologie. Voorbeelden zijn PHP 7, MySQL 5.6, Redis caching, …

#4 Verlies nooit meer gegevens dankzij automatische back-ups

Als reseller worden jouw gegevens altijd extern opgeslagen door jouw hostingprovider. Zo zijn jij of jouw klanten nooit gegevens kwijt. Als je voor een goede hostingprovider kiest natuurlijk.

#5 Breid jouw hostingaccount gemakkelijk uit

De zaken lopen goed en klanten zijn enorm tevreden van jouw diensten. Dan is het mogelijk dat jouw hostingpakket zijn limiet bereikt. Gelukkig kan je altijd meer resources aanvragen zodat je nooit problemen met downtime hebt. iXL hosting gaat hier nog verder in en belooft nooit websites van een reseller offline te halen als het pakket zijn limiet heeft bereikt. Zij kiezen voor een klantvriendelijke aanpak: met de klant naar een oplossing zoeken.

#6 Krijg direct de laatste updates voor extra veiligheid

Jouw hostingprovider gaat er altijd voor zorgen dat jouw pakket up-to-date is. Zo heb jij geen zorgen over DDoS-aanvallen, firewalls en zoveel meer.

#7 Stel vragen aan jouw hostingprovider zonder extra kosten

Een vraag, maar weet je het antwoord niet? Stel jouw vraag snel en gemakkelijk aan jouw hostingprovider. Binnen een werkdag heb je een antwoord op maat. Zo kan je ten alle tijde jouw klanten te woord staan met de vragen die ze hebben.

#8 Ga volledig whitelabel

Reseller hosting is bijna altijd whitelabel. Zo weet alleen jij bij welke hostingprovider je zit. Je bent daarom ook vrij om eender welke prijs te vragen voor hosting. Of geef hosting cadeau aan klanten (tip).

#9 Kies voor een goede prijs/kwaliteit

Reseller hosting is vaak een stuk goedkoper dan ‘Virtual Private Server’ hosting of een eigen Dedicated Server. Toch is het belangrijk dat je goed vergelijkt. Om jou te helpen, hebben wij een hostingprovider gekozen die volgens ons de beste kwaliteit biedt voor een eerlijke prijs: iXL hosting.

Het goede voorbeeld: iXL hosting

Deze hostingprovider is veruit de beste van de klas. Met uitstekende specificaties op hostingvlak en 24/7 support voor dringende vragen, is deze hostingprovider ideaal voor beginnende als voor gevorderde resellers. Enkele specificaties:

✔ 2,5 GB SSD-schijfruimte
✔ 50 GB dataverkeer
✔ Onbeperkt aantal websites
✔ Laatste technologieën PHP 7  en MySQL 5.6
✔ DNS-clusters voor 100% DNS-uptime
✔ DirectAdmin met Installatron
✔ Dagelijkse back-ups
✔ Mail-fallback voor zorgeloos mailen
✔ Optionele SLA en dedicated IP
✔ 100% whitelabel
✔ Al vanaf €6 per maand

Wat denk jij van reseller hosting? Schrijf gerust een reactie hieronder met jouw vragen, antwoorden of opmerkingen.