Snelheid & semantiek

Beter presteren op het gebied van SEO met een snelle website

Is solide webhosting niet genoeg? Dan biedt ons Snelheid & Semantiek een interessante meerwaarde. Hierbij profiteer je van alle voordelen en voorzieningen van het SEO pakket: Snelheid optimalisatie, en kom je dus terecht op ons SEO Hostingplatform.

Daarnaast profiteer je van een aantal extra diensten die geheel zijn toegespitst op jouw website en de zichtbaarheid ervan verder verhogen. We migreren niet alleen jouw website maar passen ook allerlei zaken in de code aan. We wijzen zoekmachines letterlijk de weg door je website, zodat ze precies weten waar ze moeten zijn als ze jouw site bezoeken. Maar daar houdt het niet op.

We zorgen er ook voor dat Google de inhoud van je website beter begrijpt en snapt waar jouw boodschap over gaat. Als Google namelijk meer inzicht krijgt in wat jouw site betekent, dan kan het ook bezoekers beter bedienen. Daarmee stijgt je bereik en de kans dat jij voor een ‘zoeker’ relevant bent. Semantische optimalisatie noemen we dat.

Semantiek zorgt echter niet alleen voor een relevanter zoekresultaat, maar mogelijk ook voor allerlei extra’s bij jouw zoekresultaten. Denk bijvoorbeeld aan klantwaarderingen middels sterretjes, of contactinformatie, direct bij je zoekresultaten. Daardoor val je beter op en dat zorgt voor meer bezoek en uiteindelijk meer omzet.