Snelheid optimalisatie

Hoger in zoekmachines met een snelle website

Jouw website op een stabiele, snelle en geoptimaliseerde webserver, onder supervisie van SEO-specialisten. Dat is de inhoud van ons instappakket Snelheid optimalisatie ➡ Het startpunt om te beginnen met SEO.

Wij zorgen dat jouw site volledig wordt gemigreerd naar ons SEO Hostingplatform zodat we vanaf daar kunnen zorgen voor een strakke webhosting en een hoge uptime. Maar waar het daar bij normale hostingproviders ophoudt, gaat SEO Provider verder.

Wij gebruiken vooruitstrevende technieken zodat je website aanzienlijk sneller wordt. Met een combinatie van open-source en zelf-ontwikkelde software verhelpen we de meest voorkomende technische problemen met als doel: een lichtvoetige, vlotte website die je bezoekers als prettig en betrouwbaar zullen ervaren.

Dat is namelijk waar SEO Provider voor staat en in gelooft: een wereldwijd web dat bestaat uit snelle websites, die daardoor beter gevonden worden en een hogere conversie halen. Wat is er nou mooier om jouw website of webshop daarvoor te optimaliseren? Je raadt het al: Snelheid optimalisatie is een investering die zichzelf terugverdient.

SEO pakket: Snelheid optimalisatie €199

Hostingkosten bedragen €19,- per maand op basis van redelijk gebruik, anders op aanvraag.

Onze service is bovendien beschikbaar voor verschillende CMS’en. Je kan bij ons terecht met een WordPress, Joomla, Drupal en Magento website.

Staat jouw CMS hier niet tussen? Neem dan gerust alsnog contact met ons op. We bespreken dan samen de mogelijkheden!