Onze visie

SEO Hosting is hét startpunt om goed gevonden te worden

We leven in een wereld die draait om aandacht. Ga maar na: 90 procent van alle gegenereerde data hebben we met zijn allen in de afgelopen twee jaar geproduceerd (Bron: IBM). En dat percentage gaat de komende tijd exponentieel stijgen. Het tijdperk van de Big Data is aangebroken en jouw website gevonden krijgen of jouw online marketing activiteiten op laten vallen tussen al die miljoenen anderen, wordt steeds lastiger.In zo’n umfeld is dan ook niets zo dodelijk als doen wat de rest ook doet: Voor een paar euro per maand je website laten hosten op een gedeelde server (shared hosting) tussen tientallen andere websites bij een van de honderden, zo niet duizenden (shared) hostingproviders die Europa telt. Bij webhostingproviders die over elkaar heen buitelen om jou de laagste prijs te bieden en waarbij het eindresultaat maar al te vaak een zeer slecht presterende website is. Zonder begeleiding, zonder optimalisatie, zonder aandacht voor SEO en als je geluk hebt een e-mailadres en 0900-nummer voor het stellen van vragen waar zelden een bevredigend antwoord op komt. De paar euro die je bij hen uitspaart lever je daar dan ook direct weer in.

Wij geloven dat jouw website alleen goed tot zijn recht kan komen op een eigen speciaal daarvoor ingerichte server. Met een configuratie waarover is nagedacht en die is ingericht voor maximale prestatie. Allemaal onder toeziend oog van SEO-specialisten die continu de vinger aan de pols houden en pro-actief de nieuwste technische optimalisatietechnieken implementeren.

Wij zijn in wat wij doen een van de weinige. Natuurlijk zijn we niet de enige partij die zich heeft toegelegd op zoekmachine optimalisatie. Maar vrijwel alle SEO-specialisten hebben zich toegelegd op zaken als content- en keywordoptimalisatie, link building, zoekmachinemarketing en social-media optimalisatie (SEA/SEM & SMO). Dat is denken vanuit zoekopdrachten en online marketing optiek. En daar is helemaal niets mis mee, maar ze doen weinig met de mogelijkheden die er zijn in relatie tot hosting, technische zoekmachine optimalisatie en semantiek (snelheid, vindbaarheid en zichtbaarheid).

Val op in zoekmachines en social media door website optimalisatie

Het grootste deel van jouw succes hangt natuurlijk niet van ons af, maar van jouw vaardigheden als ondernemer. Van jouw naam en faam, van jouw product of dienst, van de inhoud van jouw boodschap en hoe je die uitdraagt. Dat zullen we nooit vergeten en dat respecteren we. Maar vergeet niet dat met de informatie overload het verschil zit in net die paar stappen extra. Extra stappen die wij met behulp middel van technische website optimalisatie voor je kunnen zetten!

Met SEO Hosting nemen we de meest voorkomende technische drempels weg om van daaruit verder te werken aan de structuur en semantiek (schema.org). Allemaal met de wetenschap in het achterhoofd dat alle technische deuren voor zoekmachines en social media wagenwijd open moeten staan. Zodat jij alle technische middelen tot je beschikking hebt om online op te vallen met jouw boodschap, dienst en/of product.